Αρχική Σελίδα

Shenzhen Maixiang Technology Co.,Ltd

Εταιρικό Προφίλ
CWho είμαστε
Ιδρυμένη το 2002, η Co. ΕΠΕ τεχνολογίας Shenzhen Maixiang είναι μια κατασκευή της πύλης εμποδίων, της περιστροφικής πύλης τρίποδων, του UHF αναγνώστη, των για τους πεζούς σειρών εμποδίων και των επαγγελματιών βιομηχανίας χώρων στάθμευσης.
ποιοι αφιερώνονται να φέρουν τις καινοτόμες νέες ιδέες στον κόσμο των ηλεκτρονικών πυλών εμποδίων και τη στάθμευση των συστημάτων.

ΤΙ παρέχουμε

Η Co. ΕΠΕ τεχνολογίας Maixiang Shenzhen παρέχει στην πύλη εμποδίων, την περιστροφική πύλη τρίποδων, τη για τους πεζούς σειρά εμποδίων και τη βιομηχανία χώρων στάθμευσης την πείρα συστημάτων εισοδήματος, πρόσβασης και ελέγχου ασφαλείας. Με πάνω από 20 έτη εμπειρίας βιομηχανίας, προσπαθούμε να παρέχουμε τους πελάτες μας

με τις πωλήσεις, την υπηρεσία, την εφαρμοσμένη μηχανική, τη διαβούλευση, και την εγκατάσταση αιχμής.
 

Το ΑΝΩΤΑΤΟ εμπόδιο είναι σφαιρικός προμηθευτής των λύσεων συστημάτων πυλών χώρων στάθμευσης

«Σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε μια σειρά της πύλης εμποδίων που προστατεύουν την κρίσιμους υποδομή και τους δημόσιους χώρους από αντεγμένες τις όχημα απειλές»

Τα εμπόδια ασφάλειας οχημάτων, ανιχνευτής βρόχων οχημάτων, UHF μακροχρόνιο χτύπησαν τον αναγνώστη, τις γλιστρώντας αυτόματες πύλες & τις περιστροφικές πύλες.

Οι λύσεις συστημάτων πυλών ειδικών χώρων στάθμευσής μας ήταν επιτυχώς να προστατεύσουμε τις περιμέτρους και τα σημεία πρόσβασης της κρίσιμων υποδομής & των δημόσιων χώρων συμπεριλαμβανομένων των αερολιμένων, το πετρέλαιο & το αέριο, τα οικονομικά ιδρύματα, τα κυβερνητικά κτήρια, τα κέντρα στοιχείων, τις στρατιωτικές βάσεις, τα στάδια και τις λεωφόρους αγορών.

Η προσιτότητά μας είναι σφαιρική με τα συστήματα που παρέχονται σε πάνω από 70 χώρες.

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

MAX, που διαμορφώνεται το 2002 και που αρχίζει ως κατασκευή πυλών εμποδίων.


Μέσω των ετών hardwork και εμμονής, πρέπει να πετύχουμε στη δημιουργία ενός εντυπωσιακού δικτύου των συνέταιρων όχι μόνο στην Κίνα αλλά και σε σφαιρικό με τα συστήματα που παρέχονται σε πάνω από 70 χώρες.

 

Σήμερα, παρέχουμε τη λύση συστημάτων πυλών εμποδίων χώρων στάθμευσης από την πύλη εμποδίων, το σύστημα ελέγχου προσπέλασης, τον UHF αναγνώστη μακροχρόνιας σειράς, το αυτόματο σύστημα πυλών και τόσα πολλά άλλα. Η φιλοσοφία μας είναι στην παροχή των ποιοτικών προϊόντων και των ανώτερων υπηρεσιών στον πελάτη μας. Αυτός έχει επιτρέψει σε μας για να γίνει τι είμαστε τώρα.

 

Που επενδύουμε βαριά στους ανθρώπους, δεδομένου ότι πιστεύουμε τους ανθρώπους είμαστε το πολυτιμότερο προτέρημά μας, και το μάρκετίνγκ μας και το προσωπικό τεχνικής υποστήριξης θεωρούνται ιδιαίτερα και γίνονται σεβόμενα στη βιομηχανία, που παρέχει την ποιότητα, τις απαντητικές και αποδοτικές υπηρεσίες ανά πάσα στιγμή.

 

 

 

Shenzhen Maixiang Technology Co.,Ltd Shenzhen Maixiang Technology Co.,Ltd Shenzhen Maixiang Technology Co.,Ltd
1 2 3
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εταιρεία Εμπορίας

Πωλητής

Μάρκες : MAX

Αριθμός Υπαλλήλων : 10~50

Ετήσιες πωλήσεις : 80000-100000

Ιδρύθηκε Έτος : 2010

Εξαγωγή pc : 90% - 100%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

καλής ποιότητας ευφυής πύλη εμποδίων για τις πωλήσεις καλής ποιότητας ευφυής πύλη εμποδίων για τις πωλήσεις